Suomen riistakeskus: Ampumakoetodistukset Oma riistassa Vuoden alusta alkanut ampumakokeiden vastaanoton sähköistyminen on ollut menestys. Tulokset on näppäilty reaaliaikaisesti palveluun 290 riistanhoitoyhdistyksessä. Ampumakoesuorituksia on tallennettu Oma riistaan yli 60 tuhatta noin 3 500 ampumakoetilaisuudessa. Enimmillään koeyrityksiä on ollut yli 50 yhdessä tilaisuudessa. Tähän on päästy, koska riistanhoitoyhdistykset ovat kiitettävästi kouluttaneet ampumakokeen vastaanottajia kevään ja kesän aikana. Riistanhoitoyhdistyksissä on huomattu toimivan digitalisaation keventävän työtaakkaa sekä hyödyttävän asiakasta eli metsästäjää.

pe 11. lokakuuta 2019 13.19.45

Ampumakoetodistukset Oma riistassa

Vuoden alusta alkanut ampumakokeiden vastaanoton sähköistyminen on ollut menestys. Tulokset on näppäilty reaaliaikaisesti palveluun 290 riistanhoitoyhdistyksessä.

Ampumakoesuorituksia on tallennettu Oma riistaan yli 60 tuhatta noin 3 500 ampumakoetilaisuudessa. Enimmillään koeyrityksiä on ollut yli 50 yhdessä tilaisuudessa.

Tähän on päästy, koska riistanhoitoyhdistykset ovat kiitettävästi kouluttaneet ampumakokeen vastaanottajia kevään ja kesän aikana. Riistanhoitoyhdistyksissä on huomattu toimivan digitalisaation keventävän työtaakkaa sekä hyödyttävän asiakasta eli metsästäjää.