Ajankohtaista

< Edellinen Seuraava >
Metsähallitus
marras 03, 2015 16:39

Karhu nukkuu -tapahtuma Hämeen luontokeskuksella

Kuva: Markku Pirttimaa

Karhu nukkuu –tapahtuma Hämeen luontokeskuksella. Talven lähestyessä Hämeen luontokeskus vetäytyy karhun lailla levolle.

 Isänpäivänä 8.11.2015 klo 10–16 vietetään perinteikästä koko perheen Karhu nukkuu – tapahtumaa, jonka myötä luontokeskus siirtyy talvitauolle. Tapahtumassa on karhumaista ihmettelyn aihetta ja tekemistä kaiken ikäisille - niin sisällä kuin ulkona!


Sisällä luontokeskuksessa voi saada väriä pintaan kasvomaalauksen muodossa tai puuhastella etsintätehtävien ja askartelun parissa. Kasvomaalausta järjestetään klo 11 ja klo 14. Vaikka vaisto vetää jo talviunille, on lasten ystävänä tunnettu Otso-karhukin lupautunut paikan päälle viihdyttämään kävijöitä. Rohkeimmat voivat jopa kurkistaa kontion pesäkoloon!


Luontokeskuksen auditoriossa pääsee tutustumaan uuteen Petteri Saarion ohjaamaan kansallispuistoelokuvaan. Finnish National Parks: The Magic of Northern Nature -elokuva esittelee musiikin ja kuvien kautta Suomen luonnon kauneutta. Elokuvaa on kuvattu kymmenessä eri kansallispuistossa.


Lähimaisemissa kiertävällä ”Luonto nukkuu” – luontopolulla voi oppia miten luonto valmistautuu talven tuloon. Luontokeskuksen ympäristön muut luontopolut ovat myös kuljettavissa tapahtumapäivänä.


Kahvio Mokkermeija palvelee tapahtuman ajan. Myynnissä on suolaisia ja makeita herkkuja sekä lämmittäviä juomia.

Hämeen luontokeskus avaa ovensa jälleen helmikuussa. Luontokeskus on auki tilauksesta myös talvitauon ajan.
Tapahtumaan on vapaa pääsy, tervetuloa!


Lisätietoa:
Hämeen luontokeskus, Härkätie 818, 31380 Letku
puh. 0206 39 4630, hame@metsa.fi

Recent Facebook activity