Ajankohtaista

< Edellinen Seuraava >
Metsähallitus
helmi 09, 2015 09:47

Karhu kääntää kylkeä Hämeen luontokeskuksella

Hämeen luontokeskus avaa ovensa talvitauon jälkeen sunnuntaina 15.2.2015 klo 10-16. Luvassa on koko perheen päivä talvisten puuhailujen parissa!

Perinteinen Karhu kääntää kylkeä -tapahtuma on suunnattu kaiken ikäisille. Luontokeskuksen ympäristössä kiertää tapahtumapäivänä toiminnallinen luontopolku, jonka varrella pääsee ihmettelemään talvista luontoa ja eläinten lumijalanjälkiä sekä tutustumaan talviretkeilyn ja lumikenkäilyn saloihin. Sään salliessa testataan taitoja myös jääkeilaradalla Ruostejärven rannalla. Tapahtumassa lapsia leikittää Inka-ilves.

Luontokeskuksen pihapiirissä on klo 12-14 mahdollisuus päästä kokeilemaan ponin talutusta. Talutus maksaa 2 € / kerta. Varaathan sitä varten rahaa mukaan!

Sisällä luontokeskuksessa on lapsille talviaiheinen visailu, etsintätehtäviä ja askartelua. Luontokeskuksessa pääsee tutustumaan myös uuteen Päijänteen kansallispuistosta kertovaan nurkkaukseen ja vuoden ensimmäiseen vaihtuvaan näyttelyyn, veden eri olomuodoilla hurmaavaan Pisaroivat aallot jäähän -näyttelyyn, joka on Tero Makkosen Luonto on runo -näyttelysarjan neljäs osa.

Luontokeskuksen kahvio on tapahtumapäivänä auki ja tarjolla on keittolounas.

Vapaa pääsy, Tervetuloa!

Yhteistyössä Metsähallitus, Waivian ratsutalli ja Eerikkilän erä- ja luonto-opasopiskelijat

Lisätietoja:
Hämeen luontokeskus, Härkätie 818, 31380 LETKU, puh. 0205 64 4630, hame@metsa.fi

Recent Facebook activity